Els apicultors Mathieu Garaud, de Casa Fontana; Jordi Regada Torremorell; i Miquel i Marc Casal Rossell, de Cal Francès, han estat els guanyadors respectivament del primer, segon i tercer premi de la quarta edició del concurs de mels del Principat. Un certamen que es va consolidant amb el temps i que aquest 2019 ha gaudit d'una alta participació.
Un total de deu mels presentades per set apicultors han participat en la present edició del Concurs de mels d'Andorra, un esdeveniment que es va emmarcar en la 7a Trobada d'apicultors al Principat d'Andorra.
En aquesta ocasió el jurat tècnic ha estat constituït pels següents membres:
Les anàlisis efectuades han posant en evidència l'excel•lència de la majoria de les mels sotmeses a valoració, concloent l'estudi pol•línic d'aquestes mels d'alta muntanya dels Pirineus que la presència important de neret detectada en la una gran part de les mostres permetria classificar-les com a monoflorals.
Aprofitem aquestes línies per tornar a felicitar els guanyadors i encoratjar-los a continuar treballant per l'excel•lència d'aquest gran producte que és la mel andorrana.