La carn d’equí i la llet d’euga presenten grans propietats nutritives que tenen una influència directa sobre el benestar i la salut. Descobrir-les és el repte de la jornada divulgativa que es realitzarà el dilluns 5 de novembre de 2012 a l’auditori Rocafort del Centre cultural i de congressos lauredià.
La jornada sobre la carn d’equí i la salut té com a objectiu difondre els beneficis nutritius relacionats amb aquest producte, a la vegada que sorprendre en relació a les seves propietats per a la salut, segons el que posen de manifest estudis recents. La fundació e-Quaid Research porta temps investigant a aquest respecte i, a través d’alguns dels seus professionals, ens farà conèixer quina és la raó per tenir aquest producte en tan altra consideració. Igualment, l’acte comptarà amb les ponències de professionals del país que ens proporcionaran una visió del producte des de les perspectives nutricional i esportiva.
L’assistència és oberta a tot el públic, si bé les intervencions s’orienten especialment als professionals mèdics i de la salut, als esportistes, als gestors dels menjadors col•lectius i a d’altres persones que poden ajudar a la difusió dels beneficis d’aquests productes i a la recuperació del consum d’un gran aliment.
Ja jornada comptarà amb la presència del ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé Font, i ha estat possible gràcies a la col•laboració del Departament d’Agricultura i de Banca Privada d’Andorra.
Podeu consultar en aquest mateix apartat el fulletó informàtic amb la planificació de les ponències.
Fulletó